Nejlinge Cody - Fantastisk kødfylde

CHR-CKR: 119031-00083
Født: 06-03-2016
S-Indeks: 105 / 18

Nejlinge Cody er til dato den bedste vædder vi har avlet!

Cody er faldet efter vædderen Virkelyst Silas og moderfåret Sønderager Zoey. Hans mor er - i vores øjne - indbegrebet af det perfekte Zwartbles får, - kraftig bygget med en harmonisk krop. Hun har en opvakt attitude, der udtrykker såvel elegance som styrke.

Den kraftige bygning og det brede kryds har Cody arvet fra såvel sin far som sin mor. Faktisk har han fået det bedste fra begge sine forældre. Mens hans far, Silas måske er en anelse for kort, har Cody fået en fin lang krop, der i kombination med såvel god højde som god kødfylde giver Cody et kraftfuldt og harmonisk udtryk. Et udtryk som Cody gennem sin første avlssæson viste sig i stand til at give videre til sine lam. Faktisk er de fleste af hans lam fra 2017 som snydt ud af næsen på ham!

Cody er far til en stribe yngre får i vores besætning. Men desværre får vi ikke flere lam efter ham, idet vi mistede Cody ganske pludselig umiddelbart før udbinding i foråret 2018. Vi har sikret så mange gimmerlam som muligt efter ham, - og har også et par vædderlam i fremmede besætninger efter ham, som vi kan trække tilbage, hvis de udvikler sig tilstrækkeligt lovende.