Salg af avlsdyr

På Nejlinge Zwartbles Farm sætter vi en ære i at sælge sunde avlsdyr af høj kvalitet. Tilfredse kunder betyder alt for os, og vi står derfor altid 100% inde for de avlsdyr vi sælger. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Hos os er landbruget tilrettelagt således, at vi sikrer god dyrevelfærd. I avlsarbejdet stræber vi efter høj avlssikkerhed med fokus på egenskaber som lette læmninger, roligt temperament, stærk og korrekt kropsbygning, sunde klove og stærke ben, muskelfylde, mælk, god vedligehold, flokmentalitet m.fl. Vi baserer med andre ord vores avls på "multi-traits" strategien, idet vi selekterer for flere egenskaber på én gang under hensyntagen til egenskabernes positive/negative sammenhænge.

Salg af Zwartbles avlsdyr ...

Tak til alle jer Zwartbles avlere, der igen og igen køber avlsdyr hos Nejlinge Zwartbles Farm.

Siden 2012 er adskillige hundrede Zwartbles avlsdyr fra Nejlinge Zwartbles Farm solgt til besætninger over hele Danmark.

Vi sætter en ære i at avle de bedst mulige avlsdyr til glæde for såvel os selv som andre avlere, - og sælger udelukkende de bedste Zwartbles lam, som er vurderet egnet til avl.

Kontakt os for information om Zwartbles avlsdyr.

Lene Baunbæk
Nejlinge Zwartbles Farm
Tlf. 28 83 80 24