Nejlinge Zoey

CHR-CKR: 119031-00179
Født: 26-03-2018
S-Indeks: 103 / 17

Nejlinge Zoey var et prægtigt moderfår med perfekte aftegninger samt et harmonisk, stærkt, muskuløst og alligevel smukt eksteriør. Avlet af Sønderager Zwartbles. Hun var datter af fåret Sønderager Amalie og vædderen Holim Klok, og tvillingesøster til Danmarks bedst skannede gimmer i 2013 med et skanningsindeks på 130.
 

I 2018 fik Zoey desværre en yverbetændelse, som ikke stod til at rede. Af hendes to gimmerlam fra samme år, beholdt vi det ene med håbet om, at hun måske kan trædes i hendes mors fodspor. Gimmerlammet, Nejlinge Erika 179 er yderligere blevet sparet for drægtighed gennem sin første vinter og heller ikke udvalgt til Roskilde Dyrskue til trods for en særdeles god udstråling..

I efteråret 2019 blev Erika løbet af vædderen Sønderager Johannes. Det har resulteret i to fine vædderlam. Det havde været rigtig dejligt med et gimmerlam efter Erika. Men man kan ikke vinde hver gang. Vi håber, at Erika og hendes to drenge kommer godt gennem sommeren, så Erika kan få endnu en chance til efteråret for at føre de gode Zoey-gener videre.

Afkom:
- 2020: To vædderlam efter vædderen Sønderager Johannes.