Junior-familien

Junior-familiens stammoder var moderfåret Sønderager Junior, som vi købte hos Sønderager Zwartbles tilbage i 2014. Junior havde et smukt udseende, perfekte aftegninger samt en harmonisk smuk kropsbygning med korrekte læmmer. Hun var en anelse for meget til den slanke side, - men kombineret med en mere bred vædder, gav hun nogle særdeles ypperlige lam! Således avlede Junior gennem årene det ene gudesmukke gimmerlam efter det andet. På den måde ville skæbnen, at Junior kom til at begunstige vores besætning med mange flotte gimmerlam, hvoraf flere stadig er aktive i besætningen.

Sønderager Junior blev pensioneret som avlsfår i efteråret 2019. Arven efter hende løftes nu af smukke Zwartbles får som Nejlinge Ellaya - skuets bedste kødrace får på Roskilde Dyrskue 2019 - samt Nejlinge Floria og mange flere. En datter efter Sønderager Junior, Nejlinge Caris er mor til avlsvædderen Ørbakkens Gregor, som afprøves i vores besætning i efteråret 2021.

Junior-familien er en familie, som man knus-elsker for deres ypperlige udseende, gode moderegenskaber samt for år efter år at begunstige os med lam, der bare har lidt mere end alle de andre. Vidunderlige får, som man kun kan have for lidt af.