Moderdyr

Fårene er hele fundamentet i vores besætning. Vi udvælger og avler udelukkende videre på de bedste får. I dag tæller vores besætning omtrent ti forskellige linjer af hundyr. Nogle er mere talstærke end andre. Men variation er vigtig i avlen. Læs mere om udvalgte familier herunder.

Bella-familien

Stærke og elegante får med kraftige moderinstinkter samt modet til at beskytte flokken og egne lam. Bestemte damer, der kender deres værd!

Stjerne-familien

Stjerne-familien gjorde sit indtog i Nejlinge i sommeren 2021. Vi forventer de første Stjerne-lam i marts-april 2022.

Junior-familien

Slankere og mere feminine smukke får. Kuldstørrelsen er ikke så høj, men lammene er utrolig livskraftige og typisk utrolig smukke. En luksuøs type Zwartbles!

Edda-familien

Kraftige og stærke moderfår med høj mælkeydelse, der sikrer lammene en særdeles fin tilvækst. Højt gearede moderegenskaber.

Tusse-familien

Kraftige og stærke moderfår med utrolig mælkeydelse. Meget frugtbare får, som fravænner rigtig mange lam. Utroligt tillidsfulde får med god udstråling.

Lisbeth-familien

Store rummelige moderfår med en mælkeydelse og dermed mælketilvækst samt generel tilvækst i særklasse. En familie, som har udviklet sig helt utroligt hen over årene. Familien er den mest talstærke i besætningen!