Moderdyr

Fårene er hele fundamentet i vores besætning. Vi udvælger og avler udelukkende videre på de bedste får. I dag tæller vores besætning omtrent ti forskellige linjer af hundyr. Nogle er mere talstærke end andre. Men variation er vigtig i avlen. Læs mere om udvalgte familier herunder.

Prinsess-familien

Kraftige og muskuløse får med høj frugtbarhed, livskraftige lam samt høj avlssikkerhed. Super god mælkeydelse og meget fine moderegenskaber! Ypperlige får!

Beatrix-familien

Høj frugtbarhed og rigtig fin mælketilvækst på lammene samt høje fravænningsvægte. God holdbarhed og meget roligt temperament.

Bella-familien

Smukke og elegante Zwartbles af middelhøjde. Særdeles gode instinkter og fine moderegenskaber.

Zoey-familien

Harmoniske, kraftige og muskuløse får med høj frugtbarhed og meget livskraftige lam. Super fin mælketilvækst samt tilvækst generelt! Ypperlige får og gode vædderlinjer.

Junior-familien

Slankere og mere feminine smukke får. Kuldstørrelsen er ikke så høj, men lammene er utrolig livskraftige og typisk utrolig smukke. En luksuøs type Zwartbles!

Lajla-familien

Slankere og mere feminine får, der føder livskraftige lam som viser god tilvækst.

Edda-familien

Kraftige og stærke moderfår med høj mælkeydelse, der sikrer lammene en særdeles fin tilvækst. Højt gearede moderegenskaber.

Tusse-familien

Kraftige og stærke moderfår med utrolig mælkeydelse. Meget frugtbare får, som fravænner rigtig mange lam. Utroligt tillidsfulde får med god udstråling.

Lisbeth-familien

Store rummelige moderfår med en mælkeydelse og dermed mælketilvækst samt generel tilvækst i særklasse. En familie, som har udviklet sig helt utroligt hen over årene. Familien er den mest talstærke i besætningen!